Waarom werkt het instellen van rechten niet via bijvoorbeeld Filezilla?

Rechten instellen via een FTP programma waarbij gebruik word gemaakt van CHMOD commando's wordt niet ondersteund op ons platfom. Dit zijn namelijk Linux / Unix commando's. Ons platform draait op Windows servers en kunnen dus niet overweg met deze commando's.

Om rechten in te stellen verwijzen wij je naar het volgende artikel: Hoe stel ik de rechten in via de filemanager.

Rechten instellen via de filemanager