Waar vind ik mijn FTP Gegevens en hoe kan ik deze wijzigen?

Waar vind ik mijn FTP Gegevens en hoe kan ik deze wijzigen:

1. Ga naar het control panel via deze link http://control.mijnhostingpartner.nl en log in met de gegevens die u heeft ontvangen toen het pakket geactiveerd werd.

FTP gegevens wijzigen mijnhostingpartner.nl

FTP gegevens wijzigen mijnhostingpartner.nl

2. Klik nu op de knop FTPAccounts van het domein die u wilt wijzigen. Hier ziet u vervolgens de bestaande FTPaccounts. In dit scherm kunt u tevens een nieuw FTP account aanmaken of een bestaande wijzigen door er op te klikken.

3. Het wachtwoord is helaas niet in te zien en kunt u alleen maar wijzigen. Klik op uw ftpaccount en haal alle zwarte bolletjes weg en voer 2x hetzelfde wachtwoord in die aan de laatste veiligheidseisen voldoet:

- bevat minimaal 6 tekens
- bevat minimaal 1 hoofdletter
- Bevat minimaal 1 vreemd teken (‘@' en '&' etc)
- is niet direct herleidbaar tot uwzelf (leeftijd of kenteken)
- trekt niet twee herleidbare woorden samen

Voor meer informatie over wachtwoorden verwijzen wij u naar:
http://www.mijnhostingpartner.nl/client/knowledgebase/144/Wat-is-een-goed-wachtwoord.html

Om een goed wachtwoord te laten genereren kunt u ook onze wachtwoordgenerator gebruiken op deze pagina:
http://www.mijnhostingpartner.nl/random-password/

4. Klik op Save om u account op te slaan.

FTP gegevens wijzigen mijnhostingpartner.nl

keywords: ftp wachtwoord wijzigen ftp ww ftp login gegevens kwijt herstellen resetten wachtwoort wacht woord FTP