Custom error pagina's

Om de custom errors aan te maken ga naar:
1. Ga naar het control panel en log in
2. Klik op websites
3. Klik op de desbetreffende website
4. Ga naar het tabblad Custom Errors

Uitleg van de gebruikte termen:

Code:
Alle custom foutberichten zijn industrie-standaard HTTP-codes, die zorgen voor samenhang met HTTP 1.1-foutberichten. U hoeft niets te veranderen van deze instelling.
Sub-code:
Geeft de sub-code in verband met HTTP Error Codes en vereist geen verandering in de normale instellingen.
Handler-Type:
In het control panel kunt u uw eigen aangepaste pagina voor verschillende HTTP foutmelding codes aanmaken:

- File:
Type de locatie van het bestand gekoppeld aan de aangepaste fout. Het is meestal uw eigen locatie waar uw bestanden / mappen staan.

- URL:
Selecteer uit het pulldown menu 'URL' en vervolgens voert u het pad in waarnaar de pagina moet verwijzen (zie voorbeeld hieronder)
Mijn Hosting Partner - Custom Error

Voorbeeld:

404 * URL /nietgevonden.html (het bestand nietgevonden.html staat dan in de root van je website)

- Default:
Stel alles weer terug naar de standaard waarden.