wysiwyg webbuilder publish via ftp geeft foutmelding 12003

Wanneer u op windows 8 / windows 8.1 draait en via de wysiwyg webbuilder een website published en de foutmelding 12003 komt naar voren, ligt het probleem bij de laatste windows versie. Inmiddels heeft wysiwyg wel een oplossing hiervoor ingebouwd in hun nieuwste versie(s) van de webbuilder 9.1.2 + & 8.5.9 +. wanneer u deze geupdate heeft naar de nieuwste versie dient u de ftp engine op "winsock" te zetten en dit gaat op de volgende manier:

1. Klik in het menu op Tools
2. Klik in het menu op Options
3. Klik in het menu op Publish & Preview
4. Zet de FTP engine op 'winsock'
5. Sla deze instellingen op en voer hierna de Publish nogmaals uit.