Ik ben het wachtwoord van admin account vergeten

Wordpress wachtwoord vergeten

Wanneer u het wachtwoord bent vergeten van uw admin account dan is dit op diverse wijzen te herstellen. De eerste methode is door simpelweg op de wachtwoord vergeten link te klikken, dit werkt echter niet wanneer de Mail aanpassing die MijnHostingPartner.nl vereist niet is toegepast.
Dan hebben we het over de volgende plugin die geinstalleerd dient te worden.
https://www.mijnhostingpartner.nl/client/knowledgebase/108/Mijn-uitgaande-mail-werkt-niet-in-Wordpress.html

Als u dus bovenstaande link niet geinstalleerd heeft dan kunt u op de volgende manier uw wachtwoord herstellen.

Stap 1, log in op het control panel via.
http://control.mijnhostingpartner.nl

Stap 2, selecteer MySQL 5.xx in het hoofdmenu.
Wordpress hosting wachtwoord vergeten

Stap 3, Selecteer "Browse Database" bij uw database die voor wordpress wordt gebruikt.

Wordpress hosting wachtwoord vergeten

Stap 4, In het linker menu in uw database dient u uw database uit te vouwen indien nodig. U selecteerd hierna de tabel wp_users.

Wordpress hosting wachtwoord vergeten

Stap 5, Op uw gebruiker selecteerd u vervolgens de optie wijzigen.

Wordpress hosting wachtwoord vergeten

Stap 6, Selecteer de encryptie methode MD5. Typ een nieuw wachtwoord in in normale tekst.

Wordpress hosting wachtwoord vergeten

Druk als laatst op starten.

Stap 7, De tabel is nu bijgewerkt en uw wachtwoord is hersteld.

Wordpress hosting wachtwoord vergeten

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.