Hosted Exchange instellen in Windows 8

Om uw hosted exchange acccount in te stellen Windows 8 E-mail volgt u de volgende stappen:

1. U opent de App E-mail in Windows 8

2. U voegt een nieuw account toe en vervolgens ziet u het volgende scherm.

3. Vervolgens klikt u op 'Add Account' (Account Toevoegen)

hosted exchange instellen windows 8

Vul hier de volgende gegevens in:

a. E-mailadres - Dit is het emailadres van uw hosted exchange account.
b. Wachtwoord - Het bijbehorende wachtwoord van uw hosted exchange account

Klik hierna op verbinding maken. Als alles goed gaat zal de e-mail app alle instellingen automatisch
ophalen en het email account activeren.

4.
Wanneer u een foutmelding krijgt kunt u handmatig de instellingen doorvoeren. Klik dan op:

c. Meer details weergeven

5.
U krijg dan het volgende scherm:

hosted exchange instellen windows 8

d. E-mailadres - Dit is het emailadres van uw hosted exchange account.

e. Serveradres - autodiscover.mijnwerkplekpartner.nl

f. Domein - Dit kunt u leeglaten

g. Gebruikersnaam - Dit is het emailadres van uw hosted exchange account.

h. Wachtwoord - Het bijbehorende wachtwoord van uw hosted exchange account

i. Klik hierna op Verbinding maken

Uw Hosted Account zal nu actief zijn de App E-mail in Windows 8