Hoe verander ik mijn A-record?

Als klant van MijnHostingPartner.nl kunt u de A-records van uw domein via het controlpanel wijzigen.

Eenmaal ingelogd in het controlpanel klikt u op ‘Domains’
-> vervolgens klikt u op de betreffende domeinnaam
-> dan klikt u op ‘Edit DNS zone records’
-> dan klikt u bij de bovenste en de onderste A-records in het lijstje en ook op de record met het * op het ‘pennetje (edit knopje) waarna u het adres kunt wijzigen.

Mocht u problemen ondervinden bij het wijzigen van uw A-record, neem dan contact op door een ticket aan te maken via het klantenpanel onder uw account of kijk even of er iemand van de online chat beschikbaar is. U kunt altijd rekenen op steun van MijnHostingPartner.nl voor dergelijke problemen.