Hoe kan ik mijn MX record wijzigen?

Het is mogelijk om de MX-records voor jouw domein te wijzigen. Voor dit doel dien je in te loggen in jouw Control Panel.

Eenmaal ingelogd in het controlpanel klik je op ‘Domains’

Mx DNS records wijzigen 1

-> vervolgens klik je op de betreffende domeinnaam
Mx DNS records wijzigen 2

-> dan klik je op ‘Edit DNS zone records’

Mx DNS records wijzigen 3

-> dan klik je bij de MX records in het lijstje op het ‘pennetje’ (edit knopje) waarna je het adres kunt wijzigen. Of je klikt op add Record om dit toe te voegen.

Mx DNS records wijzigen 4

-> Hierna kun je in dit scherm een MX record toe voegen door dit te selecteren in de drop down lijst.

Mx DNS records wijzigen 5

Mocht je problemen ondervinden bij het wijzigen van uw MX record, neem dan contact op door een ticket aan te maken via het klantenpanel onder jouw account of kijk even of er iemand van de online chat beschikbaar is. je kunt altijd rekenen op steun van MijnHostingPartner.nl voor dergelijke problemen.