EWS voor Mac

EWS of Exchange Web Services is een nieuwe methode die ontwikkeld is speciaal om samen te werken met Apple Mail of Outlook voor mac.¬† EWS is te activeren via het Ticketsysteem en de kosten hiervan zijn ‚ā¨10,-¬† ex btw per jaar.

Dit zorgt ervoor dat je niet meer het proces door moet lopen zoals normaal en dat al je mail en agenda zonder extra wijzigingen doorgevoerd worden op je Apple producten. Hoe je dit in moet stellen behandelen we tevens in dit artikel.

Je opent Apple mail en gaat linksbovenin naar accounts ->  Account Toevoegen.

Selecteer na het toevoegen Exchange.

Vul in het scherm wat opent jouw email adres en wachtwoord in zoals aangemaakt via het control panel.

Indien er om gevraagd wordt dan kan je het volgende server adres invoeren.

https://webmail.mijnhostingpartner.nl/EWS/exchange.asmx

In vrijwel alle gevallen zal dit echter niet noodzakelijk zijn aangezien al de instellingen automatisch gepakt worden en ingesteld.