E-mail instellen - Samsung app

E-mail instellen - Samsung

Om je e-mail account in te stellen van je webhosthing bij mijnhostingpartner.nl binnen een Samsung telefoon kan je de volgende stappen volgen.

Controleer altijd eerst of je in kan loggen op onze webmail, dit kan via de volgende link

Stap 1, Ga naar de instellingen van je Samsung apparaat om je mail account in te stellen

Hierna ga je naar de instellingen binnen je telefoon gaan en Cloud en accounts te selecteren.

samsung - email instellen 1

Stap 2, Inloggen met je MijnHostingPartner.nl account op een Samsung apparaat

Klik vervolgens op accounts.

samsung - email instellen 2

Klik op Account toevoegen.

samsung - email instellen 3

Klik op E-mail.

samsung - email instellen 4

Voer vervolgens je e-mail gegevens in die je hebt ingesteld op ons controlpanel.

Hoe je dat precies doet is aangegeven via de volgende link.

Vervolgens selecteer je Inloggen en hierna druk je op IMAP-account.

samsung - email instellen 5 samsung - email instellen 6

Stap 3, De mail instellen

Boven aan zie je je e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord.

Vervolgens zet je bij IMAP-server "imap.mijnhostingpartner.nl", Beveiligingstype kun je zelf instellen en stel de poort in op 143.

samsung - email instellen 7

Zet bij uitgaande SMTP-server "smtp.mijnhostingpartner.nl", stel deze in op poort 25.

Als poort 25 geblokkeerd is kun je poort 26 gebruiken.

Zorg dat "Verificatie vereist voor verzenden van e-mail" aan staat.

samsung - email instellen 8

Stap 4, Instellingen controleren

Als je nu bij accounts op E-mail drukt kun je op je ingestelde e-mail account drukken.

Druk op je naam en zet Account synchroniseren aan.

samsung - email instellen 9

Dan kun je hieronder instellen om de hoeveel tijd de e-mail's gesynchroniseerd worden.

samsung - email instellen 10

Als je deze stappen gevolgd hebt zou je e-mail correct ingesteld moeten zijn.

Als er verder nog vragen over zijn zien we je natuurlijk graag tegemoed op de chat of via een ticket.