Zijn er tips over hoe veilig te internetten?

Postbus 51 heeft een speciale campagne opgezet over dit onderwerp om mensen bewust te maken van de gevaren van het internet en wat je daar tegen kunt doen.

Klik op volgende link om dit te bekijken: http://www.nederlandveilig.nl/veiliginternetten/

En ook onderstaande link over vaardig en veilig internetten en het gebruik van andere digitale middelen.

http://www.mijndigitalewereld.nl/

Ook banken hebben zich gebundeld en wijzen je op de gevaren van het internet.

http://www.veiligbankieren.nl/nl/