E-mail instellen - K9 Android

Onder constructie

K-9  Email instellen

k9 mail instellen

In dit artikel behandelen we het instellen van je email adres van MijnHostingPartner.nl in de mail client K9. Test altijd eerst met je pas gemaakte email account of je kan inloggen in de webmail van MijnHostingPartner.nl.
https://webmail.mijnhostingpartner.nl

Hierna start je de app op en voegt het account op de volgende wijze toe:

k9 mail instellen

Voer het email adres en wachtwoord in waarmee je ook ingelogt bent geweest in de webmail en selecteer handmatige setup.

k9 mail instellen

Selecteer het type account, het is mogelijk om POP te gebruiken maar voor mobiele apparaten raden we sterk aan om IMAP te gebruiken. Dit ondersteund meer functies.

k9 mail instellen

Vul de instellingen aan op de volgende wijze:

k9 mail instellen

Hierna moet hij even nadenken.

k9 mail instellen

Nu is het de beurt voor de uitgaande server. Dit is over te nemen van onderstaande screenshot:

Let op dat poort 25 geblokkeerd kan worden door je ISP! Poort 26 is dan te gebruiken.

k9 mail instellen

Vul de rest van de instellingen aan naar wens:

k9 mail instellen

Zet een duidelijke naam neer voor het account en wat mensen zien als je ze een mail stuurd:

k9 mail instellen

Hierna is het afgerond.