Waar vind ik meer informatie hoe ik een nieuwe campagne moet opzetten?

Meer informatie kunt u vinden via deze link: http://adwords.google.com/support/aw/bin/answer.py?hl=nl&answer=99460

Hoe maak ik een nieuwe campagne?

U maakt als volgt een nieuwe AdWords-campagne:

1. Meld u aan bij uw AdWords-account via http://adwords.google.nl

1. Als dit uw eerste campagne is, klikt u op Uw eerste campagne maken. Als dit niet uw eerste campagne is, gebruikt u de knop Nieuwe campagne op het tabblad Campagnes.

1. Het tabblad Instellingen van de campagne wordt weergegeven zodat u de campagne-instellingen kunt kiezen.

1. Geef een naam op voor de nieuwe campagne en selecteer de overige instellingen: taal en locatie van doelgroep, netwerkinstellingen, bied- en budgetopties en beschikbare geavanceerde instellingen. Klik op Opslaan en doorgaan.

1. Volg de overige instructies op het scherm om uw advertenties, zoekwoorden en plaatsingen in te voeren.

Nadat u de campagne heeft gemaakt, kunt u op elk gewenst moment de instellingen aanpassen en de inhoud bijwerken.

Als u de instellingen van de campagne wilt aanpassen, klikt u op het tabblad Instellingen.

Voeg zoekwoorden toe op het tabblad Zoekwoorden. Gebruik hierbij desgewenst tips van Google via https://support.google.com/adwords/answer/2453981?hl=nl

Voeg plaatsingen toe op het tabblad Netwerken.