CSR aanmaken

Een CSR kan aangemaakt worden in het control panel. Dit is de verificatie methode die gebruikt wordt om een SSL certificaat actief te maken van een andere partij. Als je een SSL certificaat voor je webhosting hebt besteld van MijnHostingPartner.nl dan kan dit artikel genegeerd worden. Wij regelen dit namelijk dan voor je in.

Eerste stap is in te loggen in het control panel op de volgende link:

https://control.mijnhostingpartner.nl

Hierna ga je naar websites ->  Selecteer website.

CSR aanmaken voor webhosting ssl

Pak het tabblad SSL.  Wanneer dit niet beschikbaar is in het control panel dan kan je contact opnemen via een ticket richting de helpdesk.
Druk vervolgens op Generate CSR.

CSR aanmaken voor webhosting ssl

Voer jouw gegevens in zoals je dit hebt doorgekregen van de provider. Als je hier vragen over hebt dan kan je contact opnemen met de uitgever van het certificaat. MijnHostingPartner.nl kan hier vrij weinig verder voor je in betekenen.
Druk hierna op Generate CSR.

CSR aanmaken voor webhosting ssl

Volgende scherm kom je uit, hier zie je jouw CSR certificaat.

CSR aanmaken voor webhosting ssl

In het onderste vak plak je het volledige CSR die je hebt ontvangen van de derde partij. Hierna druk je op Install certificate om dit af te ronden.

CSR aanmaken voor webhosting ssl

Indien je foutmeldingen hierop krijgt dan kan je contact opnemen met de organisatie.

csr aanmaken,   ssl certificaat van een andere partij ,   ssl andere organisatie