Vreemde tekens in URLs

Vreemde tekens gebruiken in URLs van je site is niet raadzaam en wordt niet ondersteund. Dit wordt ook afgevangen door de firewall.
Er bestaan standaarden voor URLs genaamd RFC 1808  en 3986 (Relative URL Syntax) die de correcte syntax vaststeld, wanneer je hier buiten gaat dan wordt dit afgevangen door de firewall.
Meer informatie:
https://tools.ietf.org/html/rfc1808
https://tools.ietf.org/html/rfc3986

Globele regel is dat je de volgende tekens moet aanhouden:

a tot en met z
A tot en met Z
-
.
_
~

Denk hier dus aan bij afbeeldingen en het noemen van pagina's in de URL.