Hoe stel ik de MX records van mijn domeinnaam in?

Het is mogelijk om de MX-records voor uw domein te wijzigen. Voor dit doel dient u in te loggen in uw Control Panel.

Eenmaal ingelogd in het controlpanel klikt u op ‘Domains’

dns records wijzigen control panel webhosting space

-> vervolgens klikt u op de betreffende domeinnaam
dns records wijzigen control panel webhosting space

-> dan klikt u op ‘Edit DNS zone records’

dns records wijzigen control panel webhosting space

-> dan klikt u bij de MX records in het lijstje op het ‘pennetje’ (edit knopje) waarna u het adres kunt wijzigen. Of u klikt op add Record om dit toe te voegen.

dns records wijzigen control panel webhosting space

-> Hierna kunt u in dit scherm een MX record toe voegen door dit te selecteren in de drop down lijst.

dns records wijzigen control panel webhosting space

Mocht u problemen ondervinden bij het wijzigen van uw MX record, neem dan contact op door een ticket aan te maken via het klantenpanel onder uw account of kijk even of er iemand van de online chat beschikbaar is. U kunt altijd rekenen op steun van MijnHostingPartner.nl voor dergelijke problemen.