Hoe beheer ik de automatische incasso?


Met een aanschaf van een product bij MijnHostingPartner.nl wordt automatisch de optie tot automatische incasso aangezet. Zo heb je geen zorgen over dat je pakket opgeschort wordt en dat je domein komt te verlopen.
Wanneer een factuur wordt aangemaakt onder je account dan wordt gelijk hiermee de automatische incasso erin gezet. Vervolgens kan het nog 2 dagen duren voordat dit daadwerkelijk afgeschreven wordt van je rekening.

Wij sturen je diverse mails om je hiervan op de hoogte te stellen. Wanneer je een product of domein dus niet wilt verlengen dan dien je hier dus tijdig de verlenging voor uit te zetten!


Als je liever niet gebruik maakt van deze functie voor automatische incasso of je wilt dit beheren dan kan je de volgende stappen uitvoeren.

Log in op het klantenpanel met je email adres en wachtwoord, dit zijn gegevens die je hebt opgegeven tijdens het registreren bij ons.

https://www.mijnhostingpartner.nl/client/clientarea.phpGa hierna naar Hallo (Jouw naam) rechtsbovenin en selecteer WIJZIG GEGEVENS.

Automatische incasso beheren voor je webhosting 1Scrol hierna naar onderaan de pagina om de automatische incasso aan of uit te zetten en druk op wijzigingen opslaan.


Automatische incasso beheren voor je webhosting 2
Mocht je nog vragen hebben over een incasso dan kan je het beste even een ticket aanmaken richting de administratie. Dan kan dit verder voor je nagekeken worden. Een ticket maak je aan op de volgende manier.Was dit antwoord nuttig?

 Print dit artikel

Lees ook

Kost een ticket aanmaken geld?

Er worden geen kosten in rekening gebracht bij het aanmaken van een ticket.

Uitgestelde PayPal betaling, wat is dat en wat kan ik er aan doen?

Klanten van PayPal worden nog weleens gevraagd om aanvullende informatie te verstrekken over hun...

Mijn account is suspended / opgeschort, wat is dat en wat kan ik daar aan doen?

Een suspension oftewel opschorting van de dienst treed op als er nog een factuur openstaat die...

Kan ik mijn WHOIS gegevens zelf wijzigen?

Het is helaas niet mogelijk om zelf de whois gegevens te wijzigen ondanks dat het klantenpanel...

Mijn domeinnaam staat in quarantaine, wat nu?

Mocht je onverhoopt vergeten zijn de factuur te betalen, dan kan het zijn dat je domeinnaam na...