SPAM - mail SEO services

Bij het registreren van een .com domeinnaam bestaat er een kans dat er SPAM mail naar je toe verstuurd wordt op je persoonlijke email adres waar je domein mee staat geregistreert.
Dit is een poging van een vage partij uit China om je gegevens en betaling te bemachtigen. Trap hier niet in en verwijder de berichten gelijk.

Klik ook zeker niet op links die in de mail worden vermeld.

De oorzaak van dit soort berichten is dat de bovenliggende beheerder van .com domeinen ICANN (en andere extensies) vereist dat de persoonlijke gegevens van een geregisteerd domein zichtbaar zijn in de WHOIS.
Dit is dus door iedereen in te zien op bijvoorbeeld whois.domaintools.com

De mogelijke oplossing hiervoor is om de spam filters binnen jouw persoonlijke emails scherp af te stellen. Dit houdt vrij veel tegen. Indien het een email adres van ons is dan kan het SPAM filter op HIGH worden gezet.

De permanente oplossing hiervoor is om jouw gegevens helemaal niet online te hebben staan met de add on WHOIS informatie verbergen. Dit zorgt ervoor dat in plaats van jouw gegevens naar ICANN gaan, onze gegevens worden doorgestuurd.
Deze add on is gelijk te selecteren bij de aankoop van het domeinnaam.

Krijg je andere SPAM mails?  Stuur dit dan ook gelijk door naar ons zodat wij weten wat er gebruikt wordt. Dit kan naar kennisbank@mijnpartnergroep.nl
whois gegevens verbergen

SPAM mail seo service

Keywords:

Domain SEO Service Registration Corp., Miami Beach, FL 33139

spam bij registratie
spam op mail