Wat is de map wwwroot en hoe plaats ik mijn bestanden daar?

De map wwwroot vindt je binnen de ftp root. Dit is de map waar je jouw bestanden, die op het internet bereikbaar moeten zijn, kunt plaatsen.

Om bestanden op het internet te kunnen plaatsen dien jeĀ  gebruik te maken van 'FTP'. De gegevens waarmee je met FTP kunt inloggen, vindt je in controlpanel. De logingegevens staan tevens in de welkomst e-mail welke je hebt gehad na bestelling van jouw pakket.

Met deze gegevens kan je via een FTP programma zoals filezilla verbinding maken met jouw space. Meer informatie over verbinding maken met ftp kan je vinden in volgend artikel:

FTP verbinding opzetten

Binnen de filemanager heb je ook de optie om de map wwwroot in te zien, je logt in via de volgende link in het control panel.
De gegevens die je hier nodig hebt zijn naar je opgestuurd met het aanmaken vanĀ  je producten. Deze mail heeft als kop: Nieuw Account Informatie
Hier vind je ook gelijk de FTP gegevens die je kan gebruiken met het programma FileZilla. Nadat je bent ingelogd in het control panel selecteeer je de filemanager:

mijnhostingpartner.nl mijnpartnergroep.nl

Vervolgens het betreffende domein naam.

mijnhostingpartner.nl mijnpartnergroep.nl

Hier zie je een overzicht van de mappenstructuur. Data en logs hoef je verder niets mee te doen, logs komen de logboeken in zoals de naam verraad. Data heeft als functie om de database bestanden in op te vangen. Tevens kunnen hier backup'sĀ  worden geplaatst.
Selecteer hier de map wwwroot.

mijnhostingpartner.nl mijnpartnergroep.nl

Je zit nu in de juiste map, hier kan je jouw website bestanden in uploaden. Let op dat je wel een web.config bestand hierin laat. Dit is namelijk belangrijk voor de bereikbaarheid van de site.
mijnhostingpartner.nl mijnpartnergroep.nl

Mocht je nog verder vragen hebben dan kan je altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of je kan hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords:Ā  wwwroot hoe krijg ik mijn bestanden daar uploaden naar website verkeerd geupload