Stap 1 - Klant aanmaken

De eerste stap die je moet uitvoeren zodra je van ons de gegevens van het control panel hebt ontvangen is een klant aanmaken. Hierna kan je pas de andere stappen gaan uitvoeren die in deze categorie worden beschreven.

De klant kan worden toegevoegd onder het reseller account op je webhosting door in het "Customers" scherm in de homepagina op de blauwe knop "Create Customer "te klikken.

reseller hosting plan aanmaken

Hierna kom je in het volgende scherm. Hier voeg je de gegevens toe die je hebt van de klant. Er dient geen gebruik gemaakt te worden van een verkorte naam en geen vreemde tekens. Dit zorgt namelijk voor problemen en conflicten.

reseller hosting plan aanmaken

Controleer voornamelijk of punt 1 tot en met 3 correct is ingevoerd. De gegevens van het control panel worden hierna gelijk toegestuurd naar de klant. Hierna kan je hosting plannen aan gaan maken op de volgende manier:
https://www.mijnhostingpartner.nl/client/knowledgebase/1358/Hosting-plan-aanmaken.html

Account nummer en secondary email account hoeven niet ingevuld te worden, de status is nog wel te selecteren wanneer je niet gelijk wilt dat het account beschikbaar is.