Postman SMTP plugin

Naast de SMTP plugin die wij altijd aanraden is het natuurlijk ook mogelijk om van andere plugins gebruik te maken. 1 ervan die we ook getest hebben is de Postman plugin.

Om dit in te stellen heb  je iets uitgebreidere instellingen nodig om dit te laten werken.

Ga naar de instellingen binnen de plugin en start de Wizard, voer hier je email adres waar de mail vandaan dient te komen. Dit hoeft niet het email adres te zijn waar je mee inlogt voor de SMTP authenticatie.

postman plugin wordpress smtp

Voer hier de host in voor uitgaand verkeer,  dit is in elk geval smtp.mijnhostingpartner.nl

postman plugin wordpress smtp

postman plugin wordpress smtp

Selecteer de volgende opties:

postman plugin wordpress smtp

Voer hierna je email adres in wat je gaat gebruiken voor de SMTP authenticatie. Dit is het email adres wat aangemaakt is binnen hetzelfde domein of subdomein. En waar je dus ook kunt inloggen  binnen de webmail.

postman plugin wordpress smtp

Hierna om te testen kan je een test email versturen naar je email adres zoals aangemaakt in je webhosting.

postman plugin wordpress smtp

Voor vragen kan je nog verder kijken in de documentatie van Postman of even online komen in de chat op MijnHostingPartner.nl, heb dan alvast een screenshot paraat van je instellingen en de foutmelding in de log. Dan kunnen we dit voor je nakijken.