Akeeba backup foutmelding- Joomla

Wanneer je Akeeba backup hebt geinstalleerd in je hosting space voor je Joomla website dan kan je een foutmelding of een maar blijvend lopende backup krijgen wanneer je een backup probeert te maken.  Dit heeft te maken met de lees rechten die de module nodig heeft op het bovenste domeinmap. Dit staat standaard uit op uw hosting space.

De backup requirements check kan wel groen licht geven. Onderstaande moet dan nog aangepast worden.

Je hebt hiervoor toegang nodig tot de filemanager in het control panel, hierna zie je jouw domeinaam erin staan. Je klikt op het slotje achter je domeinnaam en vinkt de read rechten aan, hierna op Set Permissons.

Akeeba backup Joomla

Hierna is de Akeeba backup uit te voeren.

Indien je verder nog vragen hebt of nog ergens niet uitkomt dan kan je contact opnemen met onze support via de chat of het ticketsysteem. Het is ook aan te raden om even te kijken in de documentatie van Akeeba.