Beginnen met de sitebuilder

Om je zojuist aangekochte website te starten kan je van onze sitebuilder gebruikmaken. De sitebuilder is makkelijk te gebruiken en kan door iedereen gratis gebruikt worden. En zal ook altijd gratis te gebruiken blijven.
Wanneer je klant bij ons bent geworden voor een totaalpakket of een SSD pakket dan ontvang je van ons je control panel gegevens op de mail. De mail is getiteld:

Account gegevens voor je pakket.

En bevat de login gegevens en de overige informatie voor de eerste stappen. Met deze gegevens kan je inloggen in het control panel en de sitebuilder. Om vervolgens in te loggen in de sitebuilder ga je naar de volgende link:

http://v2.mijnsitebuilderpartner.nl/

Na het inloggen zie je het volgende scherm. hier kies je jouw domeinnaam in de lijst door hierop te dubbelklikken.

Start met werken sitebuilder

De sitebuilder activeren op je domein zorgt ervoor dat bestanden die nu in de hosting space gewist worden. Wanneer je net begint bij ons dan is dit dus geen probleem. Wanneer je al wel iets bij ons had gemaakt dan moet je hier dus eerst een backup van maken.

Start met werken sitebuilder

Hierna duurt het even en wordt je doorgestuurd naar de template keuze.

Start met werken sitebuilder

Een template is het uiterlijk van je website, kies hier dus een goede voor uit die bij jouw smaken past. Dit is later altijd weer te wijzigen.
Een template actief maken kan je met dubbelklikken op de afbeelding.

Start met werken sitebuilder

Hierna kan je aan de slag met jouw eigen website.

Start met werken sitebuilder

Wanneer je nog meer hulp nodig hebt dan kan je het beste een ticket aanmaken richting de helpdesk. Dan kunnen we je snel verder helpen.