Wat is PHP?

PHP is een scripttaal die gebruikt wordt voor veel doeleinden en vormt de basis voor de populaire Content managent systemen zoals Wordpress, Joomla en Drupal. Het is eenvoudig te leren en wordt allom gebruikt. Met een grote gebruikersbasis zijn er ook veel hulp forums en instructie materiaal over te vinden. Hierdoor gebeurdt het vaak dat dit één van de eerste talen wordt die je leert wanneer je met webdevelopment begint.

PHPmyadminPHP logo

PHPmyAdmin is een online tool waarmee MySQL databases mee kunnen worden beheerd.  Dit maakt het beheren en werken met je database gemakkelijker dan via de command line. Al zijn daar de meningen ook over verdeeld. Bij MijnHostingPartner.nl is dit standaard geinstalleerd en kan via de admin hiermee gewerkt worden.http://mysqlwebadmin.nl/

De PHP versie bij je webhosting space zorgen wij er altijd voor dat dit de laatste stabiele versie is. Er is ook eenvoudig te wisselen van PHP versie in het control panel onder websites.