403 - Forbidden: Access is denied

Wanneer je deze fout krijgt dan is er geen default document ingesteld, zoals bv index.html.

Een default document kun je instellen via:

http://www.mijnhostingpartner.nl/client/knowledgebase/41/Wat-moet-ik-als-default-document-instellen-homepage.html

Hierna komt jouw default document naar voren en is je website bereikbaar. Mocht je nog verder vragen hebben dan kun je altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is. Of je kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

Keywords: 403 melding foutmeldingen pagina niet gevonden.