403 - Forbidden: Access is denied

Wanneer u deze fout krijgt dan is er geen default document ingesteld, zoals bv index.html.

Een default document kunt u instellen via:

http://www.mijnhostingpartner.nl/client/knowledgebase/41/Wat-moet-ik-als-default-document-instellen-homepage.html

Hierna komt uw default document naar voren en is uw website bereikbaar. Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is. Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

Keywords: 403 melding foutmeldingen pagina niet gevonden.