Traag uploaden via FTP

We krijgen vaker de vraag wat je het beste kan doen wanneer je een grote hoeveelheid bestanden moet uploaden of als je veel foutmeldingen of storingen bij de FTP overdracht krijgt. Wanneer er bijvoorbeeld prestashop geinstalleerd wordt dan kunnen dit al gauw 16.000 unieke bestanden zijn. Vanwege beveiligingsmaatregelen van MijnHostingPartner.nl en limieten die op de FTP server worden gezet kan dit soms stotteren of foutmeldingen geven. Wij hebben deze limieten hierop zitten omdat hier simpelweg geen vrijspel op gegeven kan worden. Dan zou hier grootschalig misbruik van worden gemaakt en zou iedereen hier hinder van ervaren.

Wat wij aanraden voor veel losse bestanden die boven de 20 MB uitkomen is om dit up te loaden in een zip bestand. Dit zip bestand is direct aan te maken in Windows of met een tool zoals 7zip of winrar.
Weet u niet hoe dit moet?  Bekijk dan het volgende artikel om het stappenplan te volgen.

Met dit zip bestand kunt u vervolgens alle bestanden in 1 keer uploaden. Dit wordt wel toegestaan op volledige snelheid en zal dus (afhankelijk van uw plaatselijke uploadsnelheid) bijzonder snel gaan in vergelijking met losse bestanden.
Lex yoga houding webhosting bestand uploaden

keywords: error ftp foutmelding ftp timeout