E-mail instellen Joomla

Om Joomla emails te laten versturen dient u het volgende in te stellen:

Joomla SMTP

1. Selecteer hier SMTP-server
2. Dit emailadres ziet de ontvanger
3. Deze naam ziet de ontvanger.
4. Zet SMTP-authenticatie op Ja, en laat de SMTP-beveilging op Geen staan.
5. SMTP-poort moet op 25 staan.
6. SMTP-gebruikersnaam moet een emailadres zijn welke u aangemaakt heeft in het control panel.
7. Dit moet het wachtwoord zijn welke hoort bij het emailadres welke u heeft aangemaakt / gebruikt bij punt 6.
8. SMTP-host. Dit moet smtp.mijnhostingpartner.nl zijn.

Joomla 3.5 is vergelijkbaar, de instellingen zijn hieronder over te nemen:

MijnPartnergroep.nl MijnHostingPartner.nl hosting