Limesurvey SMTP instellingen

Om binnen LimeSurvey te kunnen mailen dan zijn onze SMTP gegevens vereist. Deze zijn binnen de instellingen op de volgende manier aan te vullen:

Limesurvery SMTP instellingen 1

Let erop dat het email account altijd 1 is die je bij het control panel onder mail acccounts hebt aangemaakt.

Wanneer je verder nog vragen hebt dan graag contact met ons opnemen via de chat of een ticket. Graag een screenshot gereed hebben van de instellingen die je gebruikt. Dan kunnen we dit het snelst voor je nakijken.

Keywords:  limesurvey smtp mail instellingen mail werkt niet