Push mail instellen - Android 6

Push mail instellen voor Android 6 doen we in dit artikel voor de Gmail app. Aangezien die op iedere android telefoon aanwezig is de kans hoog dat jij er ook mee gaat werken.

Stap 1,  controleer of je in kunt loggen in de webmail.mijnhostingpartner.nl en controleer of Push mail bij jouw actief is.
webmail.mijnhostingpartner.nl

Wanneer je hier kunt inloggen dan kun je verder gaan met de stappen.

Stap 2, open de gmail app en navigeer naar accounts beheren ->  account toevoegen. Je komt in het volgende scherm:

Push mail instellen Gmail app android 6 1

Je selecteerd niet de optie handmatig instellen, echter de optie volgende na het invoeren van het email adres.

Push mail instellen Gmail app android 6 2

Optie Exchange.

Push mail instellen Gmail app android 6 3

Voer je wachtwoord in.

Push mail instellen Gmail app android 6 4

Het ophalen van de gegevens kan even duren. Je komt hierna in het volgende scherm:

Push mail instellen Gmail app android 6 5

Hier geef je de volgende gegevens op.

Server:  in elk geval:   webmail.mijnhostingpartner.nl
Poort:    443  / 143
Beveiligingstype: SSL/ TLS

Push mail instellen Gmail app android 6 6

Selecteer de opties die je wil en selecteer volgende.

Push mail instellen Gmail app android 6 7

Voer als laatje je Naam in of naam voor het account.

Mocht je verder nog vragen hebben over het artikel of je komt er niet uit dan kun je een ticket aanmaken met een screenshot van je instellingen.

Heb je nog een tip voor het artikel of de kennisbank?
Stuur een mail naar kennisbank@mijnpartnergroep.nl