Push mail instellen - Windows 10

Om een push mail account in te stellen in Windows 10 kun je de volgende stappen opvolgen.

Test het account en wachtwoord door in te loggen op de webmail. Dit kan op de volgende link:
webmail.mijnhostingpartner.nl

Wanneer je hier kan inloggen dan kan je het mail account instellen binnen windows 10 op de volgende manier:

Je gaat naar de acount instellingen en selecteerd de optie om een nieuw account toe te voegen. In het volgende scherm selecteer je Geavanceerde Configuratie:

Push mail instellen windows 10 1

Met Push mail kun je gebruikmaken van onze Microsoft Exchange Servers dus je selecteert in deze optie Exchange ActiveSync

Push mail instellen windows 10 2

Je vult in dit scherm de gegevens aan en past dit aan naar je gegevens.

Email adres:   zoals aangemaakt in het control panel
Wachtwoord:  zoals aangemaakt in het control panel
Gebruikersnaam:   Email adres nogmaals invullen
Domein:   Dit is in elk geval  webmail.mijnhostingpartner.nl
Server: Nogmaals webmail.mijnhostingpartner.nl invoeren
SSL  optie aanvinken, dit zorgt voor versleuteld mail verkeer

Accountnaam:   Zelf in te vullen

Push mail instellen windows 10 3

Push mail instellen windows 10 4

Hierna is je account geactiveerd en kun je mailen en ontvangen.

Push mail instellen windows 10 5

Wanneer je nog meer hulp nodig hebt met de instellingen hiervoor dan kan je contact met ons opnemen via de online chat of even een ticket aanmaken met een screenshot van je huidige instellingen.
Dan kunnen wij dit even voor je nakijken.

Heb je nog tips voor dit artikel?

Stuur een mailtje naar kennisbank@mijnpartnergroep.nl