Domein doorlinken via web config

Uw domein doorlinken op de webhosting van Mijnhostingpartner.nl kan via een aantal manieren. Deze wijze laat zien hoe dit direct vanuit het web.config bestand kan worden ingesteld.

Je opent het web.config bestand in de filemanager of FTP en gaat naar de tag system webserver. Direct hierna plaats je de volgende regel:

<httpRedirectenabled="true"destination="Hier uw exacte URL invoeren"httpResponseStatus="Permanent"/>