SMTP Poort wijzigen - Windows 10 Mail client

Binnen de Windows 10 mail client heb je geen optie om de poorten handmatig te wijzigen, er is alleen te selecteren of je gebruik maakt van SSL ja/ nee.
Om dit exact door te geven welke poort gebruikt dient te worden dan kunt u de volgende instellingen gebruiken.

Je gaat naar de geavanceerde instellingen binnen de account opties op de volgende manier.

SMTP poort wijzigen windows 10 client 1

Open de instellingen

SMTP poort wijzigen windows 10 client 2

Instellingen voor postvak wijzigen

SMTP poort wijzigen windows 10 client 3

Geavanceerde postvakinstellingen

SMTP poort wijzigen windows 10 client 4

Voer hier de poort in die in jouw netwerk ondersteund wordt.
Dit is 25 / 26 /587
Dus bijvoorbeeld:
                         smtp.mijnhostingpartner.nl:25
                         smtp.mijnhostingpartner.nl:26

Hierna moet de verbinding tot stand komen.