SMTP Poort wijzigen - Windows 10 Mail client

Binnen de Windows 10 mail client heeft u geen optie om de poorten handmatig te wijzigen, er is alleen te selecteren of u gebruik maakt van SSL ja/ nee.
Om dit exact door te geven welke poort gebruikt dient te worden dan kunt u de volgende instellingen gebruiken.

U gaat naar de geavanceerde instellingen binnen de account opties op de volgende manier.

SMTP poort wijzigen windows 10 client 1

Open de instellingen

SMTP poort wijzigen windows 10 client 2

Instellingen voor postvak wijzigen

SMTP poort wijzigen windows 10 client 3

Geavanceerde postvakinstellingen

SMTP poort wijzigen windows 10 client 4

Voer hier de poort in die in uw netwerk ondersteund wordt.
Dit is 25 / 26 /587
Dus bijvoorbeeld:
                         smtp.mijnhostingpartner.nl:25
                         smtp.mijnhostingpartner.nl:26

Hierna moet de verbinding tot stand komen.

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.