Inbox automatisch opschonen

Er kan binnen de webmail ingesteld worden dat verwijderde berichten automatisch verwijderd worden. Op deze wijze kunt u voorkomen dat uw mail box te groot wordt en uw mailbox op orde te houden.
U logt in binnen de webmail op de volgende link:
https://webmail.mijnhostingpartner.nl

Vervolgens gaat u naar het tandwiel icoon en selecteerd u  instellingen ->  automatisch opschonen.

email box schoonmaken in de webmail

U gaat naar het tablad Regels en selecteerd "Nieuwe regel"

email box schoonmaken in de webmail

Hier ziet u de opties die u kunt toevoegen, u kunt deze opties verder bekijken voor uw wensen. Echter selecteren wij hier de map Verwijderde items in het drop down menu.
Type datum -> 30 dagen.

email box schoonmaken in de webmail

Als laatste stap slaat u de wijzigingen op

Wanneer u deze stappen heeft opgevolgt is dit actief.

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

Keywords: email automatisch laten verwijderen deleten opschonen inbox vol