Outlook.com Hotmail services gebruiken

Het is mogelijk om de services te gebruiken van Outlook.com of Hotmail.com in combinatie met een mail account van MijnHostingPartner.nl
Dit raden wij echter af. Een POP-account wordt namelijk om de 30 minuten gecontroleerd op nieuwe berichten. Per keer kun je maximaal 50 berichten ontvangen op de services van Outlook. Eventueel resterende berichten worden automatisch bij de volgende controle binnengehaald.

Wanneer je deze vertraging wilt voorkomen dan kun je met de webmail van MijnHostingPartner.nl werken voor online gebruik in de browser. Het is uiteraard ook mogelijk om jouw email adres lokaal in te stellen in jouw apparaat met behulp van een email client.
Zie de volgende artikelen hiervoor:
https://www.mijnhostingpartner.nl/client/knowledgebase/75/Email-instellen-