Email instellen - Outlook IOS

Dit artikel legt uit welke instellingen u kunt gebruiken om uw email account van MijnHostingPartner.nl aan te melden voor Outlook IOS.

Stap 1, controleer uw email account of maak dit aan.
Het email adres controleren op de juiste gegevens:
https://webmail.mijnhostingpartner.nl
Een email adres aanmaken.

Stap 2, Open de Outlook App binnen IOS.

Instellen Outlook IOS app

Stap 3, Voer uw email adres in en druk op account toevoegen.

Instellen Outlook IOS app

Stap 4, de email zal niet direct geaccepteerd worden, u komt in het volgende scherm.

Instellen Outlook IOS app

Hier selecteerd u de IMAP optie onderaan in de lijst.

Stap 5, Vul uw gegevens aan en selecteer geavanceerde opties.

Instellen Outlook IOS app

Stap 6, Vul de gegevens aan zoals op de onderstaande manier.

Instellen Outlook IOS app

Waar 1 altijd imap.mijnhostingpartner.nl is.
Waar 2 altijd smtp.mijnhostingpartner.nl is.

Op 3 kunt u vervolgens het account doorvoeren.

U kunt hierna gebruik maken van het email account.

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords: outlook IOS iphone instellen ipad