MyBB installeren

Wanneer u een MyBB installatie wilt uitvoeren dan kunt u dit artikel opvolgen. MyBB wordt ondersteund op de webhosting van MijnHostingPartner.nl

Wat u nodig heeft voor de installatie:
  1. Een lege MySQL database en gebruiker.
  2. Een FTP account en Filezilla.
  3. Het installatie bestand van de site.

Eerst stap is de zip uitpakken op de lokale PC. Hierna upload u de inhoud van de map "upload" naar de wwwroot. Indien nog nodig verwijderd u de default.htm van ons.
Het installatie scherm komt nu tevoorschijn wanneer u naar het domein naam gaat in de browser.

Stap 1:

Mybb installatie webhosting MijnHostingPartner.nl

Stap 2:

Mybb installatie webhosting MijnHostingPartner.nl

Stap 3:
U ziet de volgende foutmeldingen verschijnen, dit heeft met de schrijfrechten te maken. U kunt de schrijfrechten activeren op de wwwroot van de installatie. Hierna kunt u de pagina laten verversen.
* Noot:   Haal de schrijfrechten na de installatie er wel weer af. Dit in verband met de beveiliging van uw website.
Mybb installatie webhosting MijnHostingPartner.nl

Stap 4:

Mybb installatie webhosting MijnHostingPartner.nl

Stap 5:
In dit scherm dient u uw database gegevens in te voeren. Wanneer u dit niet lukt dan kunt u op de volgende link uw gegevens testen:
http://mysqlwebadmin.nl/

Let ook goed op welke host u in dient te voeren. Dit is te controleren op de volgende link.

Mybb installatie webhosting MijnHostingPartner.nl

Stap 6:
Installatie start nu. De volgende schermen kunt u doorklikken:

Mybb installatie webhosting MijnHostingPartner.nl

Mybb installatie webhosting MijnHostingPartner.nl

Mybb installatie webhosting MijnHostingPartner.nl

Stap 7:
In het volgende scherm voert u de instellingen naar wens aan. Hier voert u ook een algemeen email adres in.
Mybb installatie webhosting MijnHostingPartner.nl

Stap 8:
Maak een admin account aan voor uzelf:
Mybb installatie webhosting MijnHostingPartner.nl

Stap 9:
De installatie is nu afgerond en u kunt nu gebruikmaken van uw MyBB forum.

Mybb installatie webhosting MijnHostingPartner.nl

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords:  install mybb installatie installeren hoe my bb