Een bestaande pagina bewerken

De bestaande pagina's zoals contact en de standaard voorgeprogrammeerde pagina's zijn tot op zekere hoogte te bewerken. Let hierop wanneer je wijzigingen aan de modules wilt maken.

Om een pagina te bewerken kun je de volgende stappen uitvoeren.

Je kunt inloggen in de sitebuilder op de volgende link met jouw control panel gegevens:
http://mijnsitebuilderpartner.nl

Hierna is te navigeren naar pagina beheer.
MijnHostingPartner.nl pagina sitebuilder

Je selecteerd nu de pagina die je wilt beheren. Dit doe je door op het bewerkingsteken te selecteren

MijnHostingPartner.nl pagina nieuw sitebuilder

Hierna selecteer je de optie Bewerk om de pagina aan te passen.

MijnHostingPartner.nl pagina nieuw sitebuilder

Je wordt doorgelinkt naar de editor. Deze editor is fijn en eenvoudig mee te werken. Je sleept modules van het navigatie scherm rechts naar het middenvlak. Hierna is vrijwel elk item te bewerken en aan te passen naar wens.
Wanneer je dit in beeld wilt zien dan kun je op ons youtube kanaal hier een demo van zien.

https://www.youtube.com/watch?v=SPIFjOkpnpA

MijnHostingPartner.nl pagina nieuw sitebuilder

Wanneer je hierna op opslaan drukt dan worden de wijzigingen live gezet.