Fout: JFolder::create: Could not create directory

Wanneer u de volgende fout krijgt in Joomla:

JFolder::create: Could not create directory
Warning! Failed to move file

Dan staan in de meeste gevallen de paden in de configuration.php niet goed ingesteld. Meestal staat in de configuration.php dan het volgende:
public $log_path = '/logs';
public $tmp_path = '/tmp';

Indien Joomla in de map wwwroot geïnstalleerd staat kunt u dit dan aanpassen naar:
public $log_path = 'E:\\HostingSpaces\\controlpanelnaam\\domeinnaam.nl\\wwwroot/logs';
public $tmp_path = 'E:\\HostingSpaces\\controlpanelnaam\\domeinnaam.nl\\wwwroot/tmp';

LET OP:┬á deze regel dus niet 1 op 1 kopi├źren en plakken maar wel *controlpanelnaam* & *domeinnaam.nl* aanpassen naar de namen die voor je van toepassing zijn.

Indien Joomla niet in de map wwwroot geïnstalleerd staat maar in een subdirectory dan dien je na wwwroot/ de directory naam verder in te voeren en erna pas /logs of /tmp