Een nieuwe pagina aanmaken

Een nieuwe pagina kan op de volgende wijze aangemaakt worden. Denk eraan dat niet de gehele pagina gewijzigd kan worden, er zijn enige restricties aan de hand van jouw template.
Je kunt inloggen in de sitebuilder op de volgende link met jouw control panel gegevens:
http://mijnsitebuilderpartner.nl
Hierna is te navigeren naar pagina beheer.
MijnHostingPartner.nl pagina nieuw sitebuilder

Je selecteerd hier het tabblad toevoegen

MijnHostingPartner.nl pagina nieuw sitebuilder

Je voert hier de titel en de overige zaken in voor de pagina. De steekwoorden en omschrijving zijn erg belangrijk om hoog te staan in google. Bij de steekwoorden scheidt je de keywords met een komma teken.
Probeer dit zo bondig en zo doeltreffend hierin te zetten.
Hierna selecteer je Opslaan.

MijnHostingPartner.nl pagina nieuw sitebuilder

Je komt weer terug in het pagina menu nadat je op opslaan drukt, hier selecteer je het bewerkingstekentje om de pagina te beheren.

MijnHostingPartner.nl pagina nieuw sitebuilder

Selecteer in het volgende scherm Bewerk pagina.

MijnHostingPartner.nl pagina nieuw sitebuilder

Open de editor en bewerk jouw pagina. Indien je wilt zien hoe dit in zijn werk gaat kun je het introductie filmpje zien op de volgende link.
MijnHostingPartner.nl pagina nieuw sitebuilder
MijnHostingPartner.nl

Nadat je klaar bent met bewerken kun je op opslaan drukken en de nieuwe pagina bekijken op jouw website.