Email boxen delen onderling

Wanneer je een Email account wilt delen met meerdere accounts dan kunt u dit op de volgende wijze instellen.

De eerste stap is om de email accounts op te zetten, indien u dit nog niet heeft gedaan kunt u op de volgende wijze het email account aanmaken:
https://www.mijnhostingpartner.nl/client/knowledgebase/98/Hoe-maak-ik-een-e-mail-adres-aan.html

Vervolgens is in de webmail in te loggen en de volgende stappen toe te passen:

MijnHostingPartner.nl mail accounts hosting web delen

Ga naar de instellingen.

MijnHostingPartner.nl mail accounts hosting web delen

Selecteer Nieuw

MijnHostingPartner.nl mail accounts hosting web delen

Selecteer de map die je wilt delen en druk op volgende.

MijnHostingPartner.nl mail accounts hosting web delen

In dit scherm heb je de optie om enkele gebruikers te kiezen of een hele groep. Onder de hele groep wordt het domein verstaan. Hierna druk je op Opslaan.

MijnHostingPartner.nl mail accounts hosting web delen

Hierna is de map die gedeelt dient te worden aangemaakt. je bent nu klaar met de instellingen voor de gedeelde map.
De stap die hierna komt is het activeren van de gedeelde mappen in de andere mail accounts.

Hiervoor dien je in te loggen in het andere account en de volgende stappen toe te passen.

MijnHostingPartner.nl mail accounts hosting web delen

Ga weer naar de instellingen onder Delen, hier dien je echter de Gekoppelde hulpbronnen te selecteren dit keer.

MijnHostingPartner.nl mail accounts hosting web delen

Activeer de gedeelde mappen door dit te selecteren en op Bijvoegen te drukken. De mappen worden nu toegevoegd aan het andere account.

MijnHostingPartner.nl mail accounts hosting web delen

Controleer de gegevens en druk op Opslaan. De accounts werken nu samen.