Hoeveel ruimte neemt mijn MySQL database in?

Om na te gaan hoeveel ruimte uw MySQL databases in beslag nemen kunt u de volgende stappen volgen.

Stap 1. Log in op het control panel met uw gegevens.

Stap 2. Selecteer MySQL 5.xx in het hoofdmenu van het control panel

MijnHostingPartner.nl FTP account hosting

Stap 3.  Selecteer uw database.

MijnHostingPartner.nl FTP account hosting

Stap 4.  Vraag de gebruikte ruimte op van de MySQL database.

Dit kan door bij Database Files rechts op het + teken te drukken. Hierna wordt weergegeven hoeveel ruimte gebruikt wordt.

MijnHostingPartner.nl FTP account hosting

Hier ziet u verder alle opties die u nog meer heeft in dit scherm, zoals de Maintenance tools en housekeeping.

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.