FTP landingsmap wijzigen

De homefolder binnen een FTP account is naar wens in te stellen. Echter is de standaard folder die ingesteld staat de home folder, oftewel de bovenste tak in jouw hosting space. Indien je al subdomeinen heeft aangemaakt zal dit vervolgens er zo uit kunnen zien:

MijnHostingPartner.nl FTP account hosting

Als je dit wilt wijzigen naar een specifieke folder dan kunt u dit op de volgende manier instellen.

Stap 1. Login op het control panel met jouw gegevens op de volgende url:

https://control.mijnhostingpartner.nl/

Stap 2. navigeer naar FTP accounts

MijnHostingPartner.nl FTP account hosting

Stap 3. selecteer het FTP account

MijnHostingPartner.nl FTP account hosting

Stap 4. Wijzig de folder waarin je wilt landen wanneer je de connectie maakt naar jouw map.

MijnHostingPartner.nl FTP account hosting

Wij wijzigen hier de map in de wwwroot van de website.

Wanneer u hierna connectie maakt via FTP met bijvoorbeeld FileZilla dan komt u direct uit op de geselecteerde map. U heeft hierna geen toegang meer met dit account op de bovenliggende mappen. Dit is echter altijd weer te wijzigen door weer dit stappenplan te volgen.

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.