Email instellen - BlueMail Android

Om BlueMail in te stellen kun je de volgende stappen volgen.

Start de applicatie op en voeg een account toe op de volgende manier:

Bluemail instellen android 1

Bluemail instellen android 2

Bluemail instellen android 3

Bluemail instellen android 4

Selecteer hier IMAP indien je gebruik wilt maken van de meeste functies. Indien je gebruik gaat maken van POP dan kun je de rest van de handleiding volgen met uitzondering van de volgende gegevens:

Inkomende server:   pop.hieruwdomeinnaam.nl
Inkomende poort:  110 startTLS

Onderstaande gegevens gaat verder uit van de IMAP instellingen.

Bluemail instellen android 5

Jouw gebruikersnaam is gelijk aan jouw email adres. De imap server is in elk geval imap.mijnhostingpartner.nl
De uitgaande instellingen worden automatisch geconfigureerd.

Bluemail instellen android 6

Hierna kun je gebruik maken van de mail app.

Of je kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

Tips voor het artikel?
kennisbank@mijnpartnergroep.nl