Mail doorsturen, hoe doe ik dit?

Dit artikel legt uit hoe u het email adres kunt doorsturen naar een ander email adres. Bijvoorbeeld naar een externe partij zoals Gmail, outlook, of zelfs een ander email adres binnen uw hosting space bij ons. Om mail te kunnen doorsturen heeft u minimaal een email pakket nodig bij ons. Een totaalpakket heeft tevens deze mogelijkheid.

Wat u nodig heeft is het control panel login die u heeft ontvangen bij het aanmaken van het pakket. Hierna kunt u inloggen op de volgende link:
https://control.mijnhostingpartner.nl/

Hierna navigeert u in het hoofdmenu naar de mail instellingen.

MijnPartnergroep.nl MijnHostingPartner.nl hosting mail doorsturen

In het volgende scherm ziet u de email accounts die actief zijn binnen uw account. Indien u nog geen email adres heeft aangemaakt kunt u dit op de volgende manier doen.
Hier selecteerd u het account wat u door wilt sturen naar een bestaand email adres.

MijnPartnergroep.nl MijnHostingPartner.nl hosting mail doorsturen

Hier zit u binnen de instellingen van het mail account, hier scrolled u naar beneden tot u bij de volgende instellingen komt:

MijnPartnergroep.nl MijnHostingPartner.nl hosting mail doorsturen

In de instellingen heeft u een aantal mogelijkheden. In het eerste veld (PIJL) voert u het email adres in waar het naar doorgestuurd moet worden. Let erop dat dit kloppend is en geen spaties bevat.
Het checkboxje:  Delete Message on Forward kunt u aanvinken wanneer u wilt dat de doorgestuurde berichten verwijderd worden op het account send@mijntestpartner.nl. Dit heeft geen invloed op de berichten die u ontvangt. Dit heeft alleen te maken met het voorkomen van het volraken van het mail account bij ons.

Hierna kunt u dit bij Save opslaan om dit actief te maken, de mails worden hierna doorgestuurd.

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.