Website pointer toevoegen

Dit artikel legt uit hoe u een website pointer kan toevoegen, een website pointer is een manier om een domein naam door te linken naar een ander domein naam. Dit is niet dezelfde manier als een redirect. Een redirect kan van domeina.nl naar domeinb.nl doorgelinkt worden.
Een pointer regelt het sub domein of een ander al actief domein in uw control panel. Er kan bijvoorbeeld doorgelinkt worden van asp.mijntestpartner.nl  naar de hoofdsite mijntestpartner.nl.  Ook ziet u al tussen de bestaande website pointers het www. voorvoegsel staan.
Dit zorgt ervoor dat de url  http://www.mijntestpartner.nl  ook wordt aanvaard. Indien deze pointer niet is toegevoegd kan er alleen naar het domein in de browser worden gegaan door naar http://mijntestpartner.nl  te surfen.

Op de volgende manier is dit in te stellen.

stap 1. Log in op het control panel.
Dit doet u via de volgende link met de gegevens die u van ons heeft ontvangen in de mail:
https://control.mijnhostingpartner.nl

Stap 2, selecteer websites.

hosting nederland ftp map beveiliging

Stap 3, selecteer het betreffende domein.

hosting nederland ftp map beveiliging

Stap 4, selecteer de optie "Add website Pointer".

hosting nederland ftp map beveiliging

Stap 5, maak de website pointer aan.

hosting nederland ftp map beveiliging

Nadat de website pointer is aangemaakt kan het nog even duren voordat dit ook daadwerkelijk zichtbaar is in de browser. Dit is afhankelijk van uw domein extensie en de bijbehorende DNS refresh.