E-mail instellen - Nine Android

Als jij gebruik wilt maken van Nine bij MijnHostingPartner.nl kan dat op de volgende wijze.

Als je Nine opent wordt er gevraagd wat voor soort mail je in wilt stellen, kies hier voor IMAP

Nine Email Instellen 1

Vervolgens wordt er gevraagd naar je email adress en wachtwoord, gebruik hiervoor het email adress dat je al hebt aangemaakt in ons control panel.

Nine Email Instellen 2

Daarna kun je gebruik maken van de volgende IMAP gegevens.

Nine Email Instellen 3

Vervolgens wordt er gevraagd naar de uitgaande server hiervoor kun je de volgende gegevens gebruiken.
Indien je ISP poort 25 blokkeert kun je gebruik maken van poort 26

Nine Email Instellen 4

Daarna wordt er gevraagd naar je accountnaam en je eigen naam, dit is in te stellen naar eigen wens.

Nine Email Instellen 5

Als je de stappen hebt gevolgd uit dit artikel ben jij klaar om Nine mail te gebruiken bij MijnHostingPartner.nl!