Inbox automatisch opschonen

Er kan binnen de webmail ingesteld worden dat verwijderde berichten automatisch verwijderd worden. Op deze wijze kun je voorkomen dat jouw mail box te groot wordt en jouw mailbox op orde te houden.
je logt in binnen de webmail op de volgende link:
https://webmail.mijnhostingpartner.nl

Vervolgens ga je naar het tandwiel icoon en selecteer je instellingen ->  automatisch opschonen.

email box schoonmaken in de webmail

Je gaat naar het tablad Regels en selecteerd "Nieuwe regel"

email box schoonmaken in de webmail

Hier zie je de opties die je kunt toevoegen, je kunt deze opties verder bekijken voor jouw wensen. Echter selecteren wij hier de map Verwijderde items in het drop down menu.
Type datum -> 30 dagen.

email box schoonmaken in de webmail

Als laatste stap sla je de wijzigingen op

Wanneer je deze stappen heeft opgevolgt is dit actief.

Mocht je nog verder vragen hebben dan kan je altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of je kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

Keywords: email automatisch laten verwijderen deleten opschonen inbox vol