Morgen 10 februari vanaf 22:00 uur tot  vrijdag 11 februari om 06:00 is Mijnhostingpartner.nl en Mijnvpspartner.nl vanwege uitbreiding van het serverpark niet of gedeeltelijk onbereikbaar. Deze werkzaamheden stonden eerst gepland tussen kerst en oud en nieuw van het afgelopen jaar, maar kon toen door verschillende oorzaken niet uitgevoerd worden.

 

Wat betekent het voor u?

 

Dit betekent dat uw website tijdens deze werkzaamheden niet bereikbaar is en dat de (web)mail niet functioneert. Ook klanten met een VPS zijn deze periode offline.

 

Wat is de reden?

 

De reden van deze actie is dat we op de huidige locatie niet meer kunnen uitbreiden. Om u ook in de toekomst goed van dienst te kunnen zijn en groei aan te kunnen ontkomen we er dus niet aan om te verhuizen naar een locatie waar we wel voldoende uitbreidingsmogelijkheden hebben. Onze core apparatuur gaat naar Telecity 4 en de backup hiervan blijft in Telecity 2 draaien.

 

Heeft u nog vragen?

 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u een mail sturen naar sales@mijnhostingpartner.nl U kunt ook kijken of er iemand van de online chat aanwezig is.

 

Wanneer?

 

De verhuizing vindt plaats in de nacht van 10 op 11 februari. We realiseren ons dat dit kort dag is, maar de werkzaamheden kunnen helaas niet verder uitgesteld worden.

 

Wij danken u alvast bij voorbaat voor uw begrip en onze technische medewerkers zullen proberen de verhuizing zo snel mogelijk te laten verlopen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Mijnhostingpartner.nlWednesday, February 9, 2011

« Terug