Beste Klant,

De laatste tijd krijgen wij erg veel klachten dat de webmail traag is en op bepaalde momenten zelfs helemaal niet lijkt te reageren. In het begin toen deze problemen gemeld werden konden wij dit, ook met de klant, op die momenten niet reproduceren. Pas de afgelopen weken hebben wij inderdaad ook zelf geconstateerd dat de webmail op bepaalde momenten niet behoort te werken zoals hij zou moeten werken.

Samen met Smartertools, de fabrikant van de webmail, hebbben we gekeken waar het probleem zich bevind en is er naar een oplossing gezocht. Deze is er gekomen en we kunnen u meedelen dat na deze week de problemen met de mail als het goed is tot het verleden zullen behoren.

Donderdagnacht en/of vrijdagnacht zullen er werkzaamheden zijn aan de mailservers waardoor deze op dat moment niet bereikbaar zal zijn. Dit onderhoud zal duren van middernacht 0:00 tot ongeveer 03:00. Er zal geen mail verloren gaan en na deze actie zullen de problemen met de webmail inzake de traagheid als het goed is helemaal verdwenen zijn.

Wij danken jullie alvast voor jullie begrip gedurende deze periode en proberen het onderhoudsvenster zo kort mogelijk te houden.

Met vriendelijke groet,

MijnHostingPartner.nlMonday, December 19, 2011

« Terug