BlogEngine NET voor je volgende blog

BlogEngine NET voor je volgende blog

BlogEngine NET voor je volgende blogIllustratie door Webdesign

Bloggen met ASP.NET BlogEngine.NET

Een blog is nog steeds een populaire manier om jouw verhaal op het internet te zetten. Het kan over van alles en nog wat gaan. Elk onderwerp is wel een blog over te maken. Om jouw blog hosting op te zetten kan je gebruik maken van een hoop manieren. Je kan namelijk de keuze maken tussen een hoop verschillende Content Management Systemen. Denk hierbij aan WordPress hosting, Pico hosting of Grav hosting. De lijst van Content Management Systemen waarmee je een blog kan maken is zowat eindeloos. Met ASP.NET hosting en BlogEngine.NET kan je er verzekerd van zijn dat jouw blog altijd supersnel en bereikbaar is. Je hebt namelijk met een ASP.NET Core pakket een eigen application pool. Dat en de standaard SSD hosting zorgen voor betrouwbaarheid en snelheid van je eigen blog.

Eigen stijl met BlogEngine.NET

Met een blog wil je natuurlijk ook jouw eigen stijl eraan geven, dit doe je met de meeste blogs met een thema. Een thema veranderd de opzet en de stijl van de website. En het is zo simpel als 1 klik met BlogEngine.NET hosting. Er zijn standaard 2 thema’s ingesloten bij de installatie. Mocht je er daarnaast nog uit andere willen kiezen dan zijn er een aantal thema’s nog erbij te bestellen via BlogEngine.NET voor een klein bedrag +/- 10 euro per thema. Natuurlijk aangezien het open source is kan je ook zelf gaan sleutelen aan je blog en zelf een nieuw thema maken. Met Visual Studio van Microsoft kan je op een gemakkelijke wijze de ASP.NET code induiken.

Een blog voor iedereen

Werken met BlogEngine.NET is eenvoudig en kan iedereen snel oppikken. Je maakt pagina’s aan en blog posts en je ziet ze gelijk verschijnen op je website. Beheer je blog posts met de “schoon” uitziende editor terwijl je beschikt over alle opties die je nodig zult hebben. Video’s of andere rijke content is ook met een klik toe te voegen.

MijnHostingPartner.nl is jouw Partner voor BlogEngine.NET hosting!